A Dancing with the Stars új évadában is táncol a martfűi Hegyes Berci

Megosztás

Egy hónap múlva, október végén indul a Dancing with the stars ötödik évada, a két műsorvezető változatlanul Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna lesznek. A zsűritagok között sem történt változás, ugyanúgy Ördög Nórát, Szente Vajkot és Juronics Tamást láthatjuk majd a székekben, sőt, az első és harmadik évadot megnyerő martfűi Hegyes Berci szintén visszatér.

Tavalyelőtt a Szol24-en is olvashattak róla, hogy a műsor harmadik évadának döntőjének első helyezettje Csobot Adél és a martfűi táncművész, Hegyes Berci lett. Nem ez volt az első kiugró sikere a műsorban, amelynek lényege, hogy egy profi táncos kerül párba egy ismert médiaszemélyiséggel. Az első évadban négy évvel ezelőtt Gelencsér Tímeával közösen győztek le mindenkit, maguk mögé utasítva a híres venezuelai színésznőt, Gabriela Spanic-ot is.

A fiatal táncos kezdetben teniszezett, futott, úszott, de elmondása szerint a táncban tudta meg leginkább megtalálni önmagát.

„Édesanyám eleinte kétkedve fogadta az elhatározásomat, de az akkori döntésemet mi sem támasztja alá jobban, minthogy tizenhat éve vagyok a tánc világában” – emlékezett vissza a kezdeti évekre egy interjúban.

Az is kiderült, hogy az október 26-án, a TV2-őn induló ötödik évadban a táncos párja Mihályfi Luca lesz; a csatorna reggeli műsorában, a Mokkában mutatkoztak be együtt.

„Amikor megtudtam, hogy a Bercivel táncolok, nem tudtam a világomról sem. Őt szerettem volna, reggel, este úgy keltem, feküdtem, hogy Berci, Berci, Berci…” – áradozott az énekesnő.

Kép: Trenka Attila

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek